Social Media

Cea mai rapida metoda de promovare - campania ADWORDS

Social Media

Desi este un serviciu relativ nou patruns pe piata de marketing online, campaniile de social media castiga tot mai mult teren in ceea ce priveste interactiunea dintre produs sau serviciu si client.

Echipa WebExpres, adapdandu-se la tot ceea ce se intampla nou in domeniu va pune la dispozitie acest tip de serviciu. Obiectivele unei campanii de social media pot fi: cresterea numarului de persoane care va cunosc brandul si serviciile oferite, cresterea numarului de lead-uri, cresterea ratei de conversie a lead-urilor in vanzari, crestere traficului pe site sau in magazin, reducerea costurilor de marketing pastrand in acelasi timp veniturile constante, castigarea unei noi audiente sau piete etc.

O campanie de social media presupune doua segmente tinta:

Potentialii clienti - acele persoane care doriti sa cumpere de la voi sau sa va lase datele contact pentru a-i putea aborda ulterior. Potentialii clienti va pot lasa contactele lor in mai multe feluri: prin subscrierea adresei de email intr-o lista de distributie a informatiilor din site, pe Twitter sau devenind fan sau membru al paginii/grupului de Facebook.

Influentatorii - acele persoane care doriti sa le vorbeasca cititorilor si prietenilor lor despre compania si serviciile voastre. Chiar daca aceste segmente tinta au puncte comune, doriti ca ele sa actioneze diferit

Ai un proiect in minte?

Hai sa vorbim!

Avem 10 ani de experienta in domeniu si oferim cele mai bune solutii pentru afacerea ta.
Contact